Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Cena: 500 €/mesiac
Obec/Mesto: Stupava
Typ: Prenájom
Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Plocha predzáhradky: 150 m2
Plocha pozemku: 150 m2
Úžitková plocha: 90 m2
Zastavaná plocha: 90 m2
Stav: úplne prerobený
Počet izieb: 3
Celková plocha: 90 m2
Vykurovanie - centrálne: áno

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľký, čiastočne zariadený 3 izbový byt v dvojgeneračnom rodinnom dome so záhradou v tichej lokalite na Záhumenskej ulici v Stupave o výmere 90 m2.

Dispozícia bytu rozdelená na vstupnú chodbu, kuchyňu, kúpeľňu, samostatného WC, 2 izby a veľkú obývačku s ktorej je prístup na balkón. K bytu prislúcha záhradka.

Štandard vybavenia: plastové okná s interiérovými drevenými žalúziami, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, digestor, plynová varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička), kúpeľňa s veľkou rohovou vaňou, umývadlom, priestorom na práčku a bojlerom na ohrev vody, plávajúca podlaha v izbách, dlažba v chodbe, kuchyni, kúpeľni a WC, klimatizácia v obývačke.

3D obhliadka TU: https://my.matterport.com/show/?m=7ANm5nJ8nTh

Voľný ihneď.

Bez zvierat.

Výhody:

-výborný štandard

-tichá lokalita

-záhrada

-orientácia ( východ, západ)

-parkovanie priamo pred domom

-klimatizácia

-možnosť dozariadenia

Cena 500 € + 200 € energie.

Byt je vhodná pre 2 dospelé osoby bez domácich zvierat.

Províziu pre RK NEPLATÍTE.

AES GROUP - realitná kancelária. Špičkový servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností v Stupave a okolí reality-stupava.sk

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti